Skelbiami VDU Studentų atstovybės prezidento (-ės) rinkimai

Kovo 10 d. vyks Vytauto Didžiojo universiteto Studentų atstovybės (VDU SA) rinkiminė-ataskaitinė konferencija, kurios metu VDU Studentų parlamentas rinks naują SA prezidentą (-ę).

Pagal laikinąją rinkimų organizavimo tvarką, norintys kandidatuoti į prezidento postą, užpildytą prašymą, motyvacinį laišką ir veiklos gaires turi pateikti iki vasario 17 d. 17 val. VDU SA Valdybai el. paštu valdyba@vdusa.lt.

Tai galimybė pasimatuoti vadovo kėdę, sužinoti kaip sekasi organizuoti darbą, vadovauti komandai, siekti tikslų, kritiškai mąstyti, valdyti laiką. VDU SA Valdybos pirmininkė Solveiga Skaisgirytė teigia, kad VDU Studentų atstovybės prezidentas yra visų studentų atstovų veidas, atliekantis daug įdomių, dinamiškų užduočių bei nešantis nemažą atsakomybę. Tai yra pozicija, kurioje netrūksta iššūkių, bet gausu ir gyvenimiškų pamokų, kurios augina asmenybę, kompetencijas. „VDU SA nacionaliniu lygmeniu garsėja stipriais ir iniciatyviais prezidentais ir prezidentėmis, aktyviai veikiančiais Lietuvos mastu. Per trumpą studijų laikotarpį tokia galimybė gali pasitaikyti tik kartą, tad negaiškite, ambicingai kandidatuokite ir  veskite VDU SA į dar kokybiškesnį studentų atstovavimą,“ – ragina pirmininkė.

Vytauto Didžiojo universiteto Studentų atstovybės prezidentas (-ė) – atstovybės vadovas, kuris yra atsakingas už tai, kas vyksta atstovybėje ir už jos ribų. Jis atstovauja visus universiteto studentus Universiteto Rektorato, VDU Tarybos posėdžiuose su sprendžiamojo balso teise, atstovauja VDU studentams Lietuvos studentų sąjungoje bei atlieka kitas funkcijas numatytas VDU SA Įstatuose.

Prašymo įregistruoti kandidatu VDU Studentų atstovybės prezidento (-ės) rinkimuose forma.

Panašūs pranešimai